У емисији ''Ако проговорим'' певачице и водитељке Гоце Тржан, гостовале су Сузана Манчић и Ена Попов. Тема је била врло актуелна, а то је насиље и насилници, па се свака од њих присетила да је имала непријатан сусрет:  

- Чекали су да девојка уђе у зграду. Имала сам једну другарицу којој је човек ушао у лифт и кренуо да се скида, а она га је хладно погледала и рекла ''видела сам ја и боље''. Они се не ''ложе'' на то да те пипну, они се ложе на то да ти вриштиш. То су били манијаци тада – испричала је Гоца Тржан.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

Затим се на ову причу надовезала и Сузана.

- Био је један манијак који је вршљао у крају код нас. Тада се ''није знало за људска права''. Сећам се да су се родитељи организовали по сменама и да су га ухватили на крају. Близу је био 29. новембар, полицијска станица, вероватно су га одвели тамо. Тако смо се решили једне беде. Увек смо ишли у групама. По две девојчице, ретко када се неко враћао сам из школе. А када ми се догодило ово испред лифта тада сам била већ одрасла девојка. Ужасно сам се уплашила. Драла сам се као магарац. Нико из суседних станова није изашао да види о чему се ради - испричала је Сузана, а Гоца је додала да мисли да је данас мало гора ситуација јер се свако плаши ''нежељених батина''.

Фото: В. Данилов

 

Певачица Ена Попов је такође имала сусрет са манијаком.

- Када сам имала неких 13 година, једном приликом сам се враћала са тренинга. Ишла сам сама ка кући. Потрчао је човек за мном, стао је испред мене и отворио је мантил. Био је го. Укочила сам се и вриштала испред њега. Сада како се сећам то је трајало 15 секунди, а тада у мојој глави је то трајало пола сата. Укопала сам се тада, али када сам схватила шта радим кренула сам да бежим – испричала је потресно искуство Ена Попов.

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".