Певачица Гоца Тржан позната је јавности као вечити борац, а медијима није била интересантна само због каријере, већ и због приватног живота. 

Она  је неколико пута доказала да се одлично сналази и у другим професијама, у глуми и као водитељка:  

Како вам изгледа наша естрада? У једном тренутку чини се да никад није била моћнија, а у другом да је у лошем стању.

- Не знам шта да вам кажем. Естраду не анализирам превише, нећу да ме боли глава. Мислим да су моје колеге опрезне. Мало смо у незнању шта да радимо у овим условима, како да удовољимо себи и свом укусу, а да опет анимирамо и публику. Ако уложимо новац у нове песме, па нас опет затворе, шта ћемо тада? И ми имамо децу, трошкове, плаћамо струју. Зато размишљам само о свом послу, како да га унапредим. Имам спремљене песме за које снимам спотове, тражим нове. Не бринем ја толико за естраду, иако је све врло неизвесно. Али, неизвесност је моје средње име.

Има ли посла за вас као певачицу? Како иде?

- Иде супер, хвала богу. Радим пуно, али одабрано. Не морам све да радим. Себе сам поставила тако да могу да бирам шта и колико, врло сам задовољна. Било ми је тешко у последње три године, као и свим музичарима, али све дође на своје. Има природа свој разлог и баланс зашто се све дешава.

Фото: АТА имагес

 

Седам година брака и 11 година љубави с Рашом Новаковићем учиниле су да већ делујете као стари брачни пар...

- Ја сам сигурно стара, он још није толико, ха-ха.

Је ли било критичних, тешких тренутака?

- Нисмо имали критичне моменте, иако смо морали да водимо озбиљне разговоре. Ипак, није било криза. Нисмо били на корак до развода или потпуног удаљавања. Умели смо да препознамо кад нешто није како треба, да нисмо то што смо били и да је време да разговарамо како бисмо се вратили једно другом.

Дакле, у вашој трочланој породици све иде као подмазано?

- Ми смо шесточлана породица! Нас је троје, плус три велике мачке које су као мала деца. Од њих су две девојчице и један дечак, сви су дугодлаки, бринемо се о њима, а богами и они о нама, ха-ха.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

 

Поменули сте своје године. Заиста се добро држите. Како?

- Треба бити објективан према себи, да пазиш како се облачиш, понашаш, шминкаш. Мислим да правим добар баланс. Не желим да се трипујем како сам са скоро 50 година још увек девојчица. Банално је, чак и увредљиво за девојчице. Не, хоћу да будем нека кул госпођа! Не презам ни од чега да сачувам своју кожу. Знам да ћу старити, али то може мало да се успори. Стално проналазим нове начине који нису хируршки, сва срећа.

(Лена)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума бубњара Драгољуба Ђуричића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".