Чувеног глумца Славка Штимца публика врло добро памти, између осталог и по чувеној сцени са Јагодинком Симоновић из филма "Варљиво лето '68". Публика и данас овај филм гледа са одушевљењем и уз много смеха, а Штимац је сада оголио душу и проговорио о детаљима о којима је до сада ћутао.

Једна од најупамћенијих делова из филма је управо "Меси, меси, неће ништа да ти шкоди" у којој хвата за груди лепу пекарку Јагодинку Симоновић. Ова сцена је једна од најпознатијих из српске кинематографије, а мало њих зна да се глумац исте веома стидео.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

"Све те љубавне сцене ми уопште не пријају, не волим да их снимам и то нема никакве везе од избора партнерки у филму или серији у којима глумим. Једноставно, када нема неке хемије, нема потребе за таквим сценама", започео је.

"Конкретно, та сцена са Јагодинком испала је онако како сам и очекивао. То је очигледно оно што све највише и занима. Мене лично је било срамота да себе касније гледам у тој сцени, али то је глума, на то се навикнете кроз време", рекао је Штимац кроз смех.


Овако данас изгледа Јагодинка:

 

(Мондо)

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".