Некада млади деликвент из сиромашног предграђа шведског Розенгарда, захваљујући фудбалском таленту винуо се у звезде, а значајне заслуге за то има и његова мистериозна супруга Хелена Сегер.

Златанова Хелена нимало не личи на уобичајене жене фудбалера које свакодневно виђамо на друштвеним мрежама.

Хелена, 11 година старија од Златана, успешна је предузетница и многи сматрају да је заслужна за Ибрахимовићеве сјајне инвестиције, које су га учиниле једним од најбогатијих спортиста на свету.

Ова згодна плавуша не воли да се експонира у медијима, на друштвеним мрежама не објављује провокативне фотографије са луксузних дестинација, не хвали се скупом одећом, ципелама, торбама... На мечеве свог драгог долази да навија, а не да буде у центру пажње.

Фото: Профимедиа

 

Када је упознала Ибрахимовића већ је била остварена, успешна жена. Имала је каријеру и сјајан посао.

- Када сам упознала Златана, имао је 21 годину, а ја 32, имала сам каријеру и богатство и није ми био потребан фудбалер да ме храни. Била сам самостална, а он чак није био ни мој тип мушкарца. Први пут када сам га видела, заградио је својим “фераријем” мој “мерцедес”, видела сам само његов велики нос и златан сат на руци. Била сам лоше расположена и викала сам на њега. Мислим да му се то свидело - открила је једном приликом Хелена.

Хелена и Златан су заједно две деценије и имају два сина.

Златанова изабраница не троши превише времена на изглед, признаје да има превелике усне и прекратке ноге, боље се осећа у фармеркама него у дизајнерским хаљинама, не воли шопинг, нема кућну помоћницу, ужива у брзој вожњи на мотору и готово никада не даје интервјуе.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања италијанске новинарке Дилете Леоте

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".