Учесници ријалитија "Задруга 6", Кристијан Голубовић и Емил Каменов, завршили су у полицији након што су физички насрнули на Уроша Ћертића, којег су брутално ударали песницама у ријалитију, а по напуштању станице открили су своју страну приче.

- Покушао сам Нецу да одбраним, било је кошкања, пар удараца. Нисам имао намеру да га пребијем. Много нас је малтретирао, и Валентину је ударио ноћас. Кад ви имате једног рођеног садисту који малтретира децу, који је Македонцу ишчупао прамен косе из корена, који нам је покрао ствари... - истакао је Кристијан Голубовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал, АТА имагес, Н. Скендерија

 

 

- Неће доћи до тужбе, јер нема повреда. Говорио ми је Урош да није мене малтретирао... Нисам могао да дозволим да се брукамо као гости пред Бугарима и Македонцима. Видећу како ћу да вратим казну. Договорићу се са Жељком Митровићем, он ми је пријатељ. Он зна да спремам свадбу, рођење детета. Већину новца сам узео унапред, морамо да се договарамо. Надам се да ћу се вратити у ријалити, утичем добро на децу унутра - казао је Кристијан Голубовић новинарима.

- Каква је ситуација питате... Све је добро, шта да кажем - додао је Емил.

Фото: Инстаграм принтскрин/heavycur_zadruga1

 

 

Подсетимо, након физичког обрачуна у Белу кућу је стигло писмо Великог шефа.

- Задругари, донели смо одлуку да Кристијан и Емил буду дисквалификовани из "Задруге" јер се телевизија Пинк интезивно бори против сваке врсте насиља. И Кристијан и Емил су се јутрос понели у најмању руку насилнички и агресивно. Овим још једном осуђујемо и најмањи облик насиља и обавештавамо вас да су и Кристијан и Емил због тога дисквалификовани - гласило је писмо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".