Жика Јакшић свој приватни живот не воли да експонира јавно. Недавно је попут бомбе одјекнула вест да је Жика изгубио главу за новом девојком и да уживају у љубави.

Међутим, све што се тиче његовог првог брака вешто је сакрио од очију јавности. Док Дајану Пауновић, његову другу супругу са којом има сина Душана, публика и те како зна, о првој супрузи, Снежани, готово ништа се не зна.

Фото: В. Данилов

 

 

Прва жена Жике Јакшића, остала је мистерија за све нас до недавно, али се ипак појавила њена фотографија, те је постало познато како изгледа. Наиме, она је сушта супротност Дајани - није јавна личност и има црну косу.

Снежана је са Жиком добила сина Андрију, који није заинтересован за естраду и бави се нескавидашњим занимањем.

Он живи и ради у Немачкој, као енолог, притом је најмлађи у тој држави са тим животним позивом.

- У свом животу нисам имао много жена. Десет година сам био у првом браку, седам у другом, али кад бих све године сабрао, није то неки велики број жена. Немам чиме да се хвалим, јер ми није битно. Има једно пет жена које су оставиле траг у мом срцу и ја све њих волим, поштујем и ценим. И зато желим да поздравим Дајану, која је заиста прелепа и која води рачуна о нашем сину Душану, као што и Снежана води рачуна о мом старијем сину Андрији - испричао је својевремено текстописац и композитор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Андрија Јакшић - син Жике Јакшића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".