Октобар означава крај 3 ретроградне планете, враћајући нам осећај мира и стабилности након месец дана турбулентне астрологије. Ова промена дешава се непосредно пре помрачења Сунца за време младог Месеца у знаку Шкорпије, гурајући нас да се решимо непожељне негативне енергије и кренемо у нове почетке. 

Док ће сви хороскопски знаци осетити јасноћу, за неколико хороскопских знакова овај месец ће бити посебно срећан. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Октобар је за вас затишје пред олују, па уживајте у изобиљу! То је сјајан тренутак за интимност и давање приоритета вашим љубавним односима. Слушајте своје срце и препустите се нарочито око 9. октобра, када ће пун Месец у Овну обасјати ваш љубавни живот.

Вага

Пошто октобар сија хармоничном енергијом Ваге, није ни чудо што ћете се овог месеца осећати уравнотежено и сталожено. Али Венера Цазими 22. октобра подупире вашу сексуалну енергију, самопоуздање и страсти, и позива вас да увидите лепоту у стварима у којима нисте до сада.

Шкорпија

Помрачење Сунца у вашем кућном знаку може донети неочекиване, али неопходне обрте. Али благотворна планета Венера ће вас подстаћи да се дубље повежете са својим срцем и осећањима, док вам Меркур доноси јасноћу и фокус у ситуацијама у којима су вам недостајали.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".