Након данашњег бруталног окршаја у ријалитију "Задруга 6", када су Кристијан Голубовић и Емил Каменов песничили Уроша Ћертића,  продукција је донела одлуку да обојица буду дисквалификовани.

- Задругари, донели смо одлуку да Кристијан и Емил буду дисквалификовани из Задруге јер се телевизија Пинк интезивно бори против сваке врсте насиља. И Кристијан и Емил су се јутрос понели у најмању руку насилнички и агресивно. Овим још једном осуђујемо и најмањи облик насиља и обавештавамо вас да су и Кристијан и Емил због тога дисквалификовани.

Тим поводом, огласила се Кристијанова вереница која је у шестом месецу трудноће:

Фото: АТА имагес

 

 

- Управо сам кренула по Кристијана, поносна сам и уопште нисам разочарана у њега. Разумем челнике зашто су донели овакву одлуку, али бих волела да су исто, равноправно донели исту одлуку и за Ћертића, али добро, не бих се мешала у то. Кристијан је још једном показао да је у стању да ризикује све своје зарад неке правде, можда чак и сулуде и за особе које то не заслужују, али он је такав. Ево идем по њега и то је то! Ништа му не замерам, једва чекам да га видим! - рекла је Спалевићева за СрбијаДанас.цом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".