Она је после дуго времена проговорила у емисији "Red Table Talk" о свом приватном животу и рекла да је због својих проблема била сагласна са тим да њена ћерка живи са оцем, боксерским шампионом Владимиром Кличком.

Усред њене борбе са алкохолом и лековима, 2018. године, њена ћерка Каја отишла је у Украјину да живи код оца, Владимира Кличка, од ког се глумица растала те године.

- Имала је скоро три године и то није била у потпуности моја одлука. Заправо, нисам ни знала да се то догађа док она већ није била тамо - рекла је Хејден.

Фото: Профимедиа

 

Упитана да објасни о чему је реч, с обзиром на то да су сви мислили да је са Кличком склопила договор о старатељству, Хејден је открила да он није планирао да врати њену ћерку.

- Хтела сам да радим на себи и да оздравим, а када ми буде боље, ствари ће се променити и она ће се мени вратити, а ја ћу моћи да проводим време са њом. Али то се није догодило - каже Хејден.

Она је испричала да је мислила да ће њена ћерка отићи код оца само у посету јер је све време живела на релацији Нешвил - Украјина. Но, чим је отишла у Украјину, Кличко је рекао да жели пуно старатељство над ћерком, што је за глумицу био шок.

Фото: Профимедиа

 

- Било је врло узнемирујуће потписати папире да му се да пуно старатељство. То је било нешто најтеже што сам морала да урадим. У земљи у којој је њен ујак градоначелник и они су тамо иконе, то је земља у којој доминирају мушкарци, нисам могла много да учини - пожалила се глумица и испричала да јој је било тешко што је одвојена од ћерке:

- Сећам се да ме је њен отац назвао и рекао: 'Каја иде около и испитује друге жене може ли их звати мама'. Изгубила сам дах, срце ми је стало. Смејао се, мислио је да је то смешно, али мени је било ужасно. Није схватао - каже Хејден која сматра да је тај потез њене ћерке био 'трауматична реакција' на раздвајање од мајке.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".