Прослављени глумац Никола Којо недавно је завршио снимање треће сезоне серије "Радио Милева", која ускоро почиње са емитовањем, а снимања су, како каже, била веома напорна.

Тешко му пада рано устајање, али свестан је да те ствари мора да остави по страни, како би зарадио новац.

Фото: В. Данилов

 

 

- Серију смо снимали шест дана у недељи, и то по 12 сати. Све због проклетог новца, који је свима "легао на врат" и постао највећи проблем у животу, па и мени! Кад радим, најтеже ми пада рано устајање, али сваки минут мора да се искористи, јер све кошта - искрен је био глумац за "Информер" и признао шта може да га изнервира на сету:

- Често ме избаци из такта када због неке ситуације не можемо да наставимо снимање и по сат времена. То ме баш поремети.

Будући да са породицом често борави у иностранству, тај период искористи како би се одморио од рефлектора, иако му, како каже, не смета када га препознају на улици.

- Не, али продишем када одем у иностранство јер ме тамо нико не препознаје. То ми баш прија - рекао је Којо.

Често сарађује са младим глумцима, а један од савета који има за њих јесте да дозирају своје појављивање у јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

 

 

- Не дајем им глумачке савете, осим кад режирам, али им зато дајем оне животне! Говорим им да не полете превише, јер није важна тренутна популарност, већ да трају годинама. Глумац може да траје само ако не искаче из фрижидера сваки дан, попут неких колега - без длаке на језику је истакао Никола Којо.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".