Глумац предраг Мики Манојловић први пут пред олтар је стао са концерт мајстором Искром Узелац са којом има ћерку Чарну, а након бурног развода поново се оженио.

Мики је скоро 30 година у браку са глумицом Тамаром Вучковић, коју је јавност упознала кроз улоге у серијама "Броз и ја" и "На терапији", као и у филмовима "Симпатија и антипатија" и "Положајник".

Глумац је другу супругу упознао током рада на представи "Злочин и казна" и са њом има сина Ивана.

Фото: М. Лабудовић

 

Иако је пред њом била велика каријера, Тамара последњих година није снимала филмове и серије, већ се посветила раду у Југословенском драмском позоришту, где је и директорка.

Тамара и Мики су у браку од 1992. године, а разлика од две деценије у годинама, никад им није представљала проблем.

Фото: Jutjub принтскрин/TVStudioB

 

Детаљи из њихове љубавне приче мало су познати јавности, а Мики је у једном од ретхих интервјуа, о приватном животу, открио зашто му је сусрет са Тамаром био судбоносан.

- Тамару сам срео док сам радио представу “Злочин и казна”. Сећам се да сам јавно говорио о будућој премијери и рекао како сам срео веома талентовану младу глумицу Тамару Вучковић. Ни сањао нисам да ће Тамара постати и остати моја животна љубав, да ће поћи са мном у иностранство, а још мање да ћемо добити сина - рекао је Мики Манојловић једном приликом и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Она ми је највећа подршка у свим мојим професионалним изборима. Без ње, ни ја не бих био овакав какав јесам, без ње био бих ко зна где, утапајући се у не знам кога и запуштајући своје корене нимало не бих доприносио другим културама, као ни оне мени - рекао је глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумца Предрага Преже Милинковића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".