Прослављена српска тенисерка Ана Ивановић одувек је важила за лепотицу и девојку за пример. Природна, ненаметљива и скромна, увек насмејана и расположена, била је магнет за припаднике јачег пола.

Фото: Профимедиа

 

 

На њену лепоту и шарм није остао имун ни кошаркаш Иван Паунић, те је ово двоје спортиста 2013. године упловило у љубавну везу. Иако је у почетку све деловало идилично, након само три месеца уследио је раскид.

Како се тада писало, Ана је са Иваном раскинула преко телефона, а кошаркаш је крај љубавне везе тада потврдио за медије. Разлог је, како се наводило, био превелики притисак јавности.

- Једна веза је уништена. Ана и ја нисмо више заједно. А све због медија - говорио је он тада.

Лепа тенисерка је три године касније у Венецији склопила брак са фудбалером Бастијаном Швајнштајгером, са којим данас има два сина, Луку и Леона.

Фото: Профимедиа

 

 

Иван Паунић такође је пронашао своју љубавну срећу - поред манекенке Милице Јелић, која је 2010. године била Мис Србије.

Милица и Иван грађански брак склопили су у јуну 2017. године, а у јануару 2018. добили су наследника Луку. Милица се породила у Турској, где су тада живели због Ивановог професионалног ангажмана.

Пар је 2019. године организовао и црквено венчање и велико свадбено славље у Београду, а том приликом десио се, нажалост, и један немили догађај.

Свадба за 400 званица била је организована у једном хотелу, али је тог дана у престоници било јако невреме, па је сала била поплављена, весеље прекинуто, а гости евакуисани.

 

 

- Било нам је баш лепо, али онда се десио пех са поплавом. То је била виша сила, али нам није покварила свадбу. Морам да признам да смо упркос свему баш поносни на наше пријатеље, јер се њих 90 одсто вратило и сви су чекали да наставимо журку. Због тога сам чак пустила и сузу када сам видела колико нас људи воли. То је нешто што је оставило највећи утисак јер се догодила таква ституација коју нико није могао да предвиди. Наша земља је, нажалост, већ једном имала проблем са поплавама и није нешто што се дешава први пут - рекла је тада Милица за "Блиц" и додала да јој је највећи проблем приликом поплаве представљало то што је њихов син Лука био у апартману на осмом спрату.

- То ми је био највећи проблем. Моје дете је било на осмом спрату, а лифтови нису радили. Страх ме је обузео. Нисам знала како да дођем до свог детета. Али, на сву срећу све се брзо решило и напустили смо брзо хотел. Када је све санирано, наставили смо журку и морам да признам да је била још боља. Ваљда су сви чекали да се вратимо, па су гости били још веселији. Ми смо желели да им вратимо енергију. Свакако смо имали упамћено венчање - испричала је мисица након свадбе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Новак Ђоковић кроз каријеру - од 2003. па до данас

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".