Говорила је о смрти своје мајке, тешком животу, детињству и тужном периоду који је прошла.

Гоцини родитељи су радили у иностранству, а она и брат су остали у Србији. Певачица је открила и како је изгледао њен живот тада:

"Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана", рекла је Гоца.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novo jutro

 

Веома скромно је живела, а открила је и који детаљи јој остали урезани у памћењу:

"Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство".

У својој исповести је говорила о мајци која је преминула у саобраћајној несрећи када је она била веома млада.

"Знам да је она отишла, ипак смо ми били мали. Ја знам да је она отишла, а ја сам увек имала исте снове. Деценијама сам сањала да се она враћа, али њен недостатак у одрастању, топлини, љубави у свему", говори Гоца за емисију "Гламур".

Том приликом је говорила и да је имала тешко детињство, јер је њен отац доводио друге жене, неке су се према њој и брату понашале лепо, а неке не.

Фото: РТС принтскрин

 

"Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем да их не гледам. Отишла сам у Београд", рекла је Гоца.

Са само 15 година је дошла у престоницу, код родбине своје маћехе где се није провела баш најбоље. Та породица је имала сина јединца, који ју је често тукао.

"Није волео што сам ја ту. Сваки дан ме је тукао из љубоморе, а једном када ме је озбиљно ударио сам му вратила. Тада ми је његова мама рекла да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла сам да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла", емотивно је говорила певачица.

Њена велика љубав је био Захар са ким је била 16 година у браку. Он је творац многих њених хитова, а једна од песма са којом се певачица прославила била је "Видовдан", а која је заправо била посвећена Весни Змијанац. Гоца је испричала и какав је био живот ње и композитора и због чега су се разишли.

Фото: В. Данилов

 

"Различитост је интерсантна, а ти поларитети стварају привлачност. Али ако у тим различитостима нема компромиса то постаје мало напорно. Током година је почео да буде неиздржај неких елемената живота, а онда се догодило да се то претворило у своју супротност. Кажу да је између љубави и мржње танка граница", мистично је рекла Гоца.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".