Глумац Милан Марић, кога сви знају као Швабу из култног филма "Ране", прославио се деведесетих година прошлог века. Он је 2010. године учествовао у ријалитију "Велики Брат" где је и победио, а онда је нестао из јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Vladimir Spasic

 

 

Милан Марић Шваба је током тридесет дана, колико је провео у кући на Кошутњаку, махом био тих, миран, повучен, правичан, ни са ким се није свађао, нити се замерао.

Успео је да се заљуби у Ену Попов која га је одбила, највише се зближио са Ером Ојданићем, а други укућани су га волели.

Фото: Јутјуб принтскрин/Miloš Beograd

 

 

- Ово је једно одлично искуство које не може да се пореди ни са једним до сада. Драго ми је што сам упознао све ове људе, недостајаће ми много. Ни са ким нисам провео оволико времена, чак ни са породицом. У неким тренуцима су ми сви сметали, и тада сам користио прилику да се склоним да будем сам са собом. Било је тешких тренутака и тада сам се осамљивао - рекао је својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/Hollywood Hooligans

 

 

Милан се убрзо након победе у ријалитију преселио у Русију у потрази за бољим животом и оженио се извесном Стелом после свега пола године забављања на скромној церемонији којој су присуствовали само кумови.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".