1. Вага и Шкорпија

Ова два знака су потајно страствена, па су зато одлични партнери једно другом. Ваге имају потребу да буду вољене и жељене, а Шкорпије знају како да људе обасипају пажњом. Шкорпије, међутим, желе да буду саветоване, а у томе су Ваге фантастичне. Знају како да задовоље међусобне потребе.

Иако имају различита интересовања и особине, уживају у времену које проводе заједно. Хемију осећају већ после неколико тренутака и не могу да схвате шта су пре тога радили са другим знаковима.

Фото: Профимедиа

 

2. Рибе и Рак

Рибе и Ракови су најемотивнији у Зодијаку. Али, поред њихових емоција, спаја их и изражена интуиција. Чим се упознају, развију емоције и разумевање. Међу њима не постоје тензије.

Ова два знака заједнички проналазе баланс у животу. Док Рибе покушавају да буду са обе ноге на земљи, Ракови обожавају да им се подстиче креативност и да истражују за шта су способни. Ова два знака имају слична интересовања, па зато разумеју међусобне проблеме и страхове.

Фото: Профимедиа

 

3. Стрелац и Ован

Када су Стрелац и Ован заједно, постају непобедиви. Воле да заједно организују време, да дискутују о мало чудним темама и да се подстичу на све могуће начине. Буквално су сродне душе и могу да открију нове, лепше светове ако удруже снаге.

Међутим, они цене индивидуалност и потпуно су срећни што их друга страна разуме. Пре него што се заљубе, морају да упознају други знак као пријатеља, па тек онда да започну романсу.

4. Близанци и Водолија

Близанци и Водолије су као магнети, односно супротности које се привлаче. Водолије су екстремне, док су Близанци мало неодлучни. Водолије имају јаке и чврсте ставове, док се Близанци прилагођавају, па вероватно зато ова веза успева.

Близанци желе некога ко ће им показати пут, а Водолијама је то омиљена активност, да буду вође. Равнотежа је кључна за успех. Имају сличне циљеве и могу да се ослоне једно на друго док их остварују.

Фото: Профимедиа

 

5. Девица и Бик

Када кажемо сродне душе, дефинитивно мислимо на овај пар. Ова два знака се подржавају у сновима и циљевима и то их чини непобедивим. Одлични су и као пословни партнери који касније постају нешто више.

Бикови имају одличан укус за све у животу, што је Девицама изузетно привлачно. Девице су спремне да свет преврну наопачке због Бикова. Њихово међусобно разумевање је оно што их усрећује и испуњава.

6. Вага и Рак

Још два знака која се у потпуности допуњују. Ракови су изузетно емотивни, док су Ваге одлучне и имају јасне мисли. И потреба за љубављу код Ваге се савршено допуњује пажњом коју Рак има на претек.

Пријатно им је заједно јер се осећају природно и угодно. Када се једном споје, шанса за раскид скоро да и не постоји.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".