Нови, трећи део популарне серије „Радио Милева” ускоро ће угледати светлост дана, а једна од омиљених домаћих глумица, Анђелка Прпић, за Објектив открива које новине је филмска екипа припремила публици, која једва чека да гледа необичне ситуације из комшилука.

Фото: В. Данилов

 

 

– У овом блоку снимили смо преко 40 нових епизода. Добили смо појачање у новом редитељу, а ту нам је и стари са којим смо направили све што је публика гледала до сада. Увек значи нова енергија, како нама глумцима, тако и екипи иза камере. Сада су некако сви ликови из серије толико утабани да сада можете да их баците у које год ситуације и они ће се снаћи. Пуно ће бити ненормалних, а опет уобичајених ситуација које нам се свима дешавају, а које Милева зачини на већ познат начин – започела је разговор Анђелка, а потом и додала:

– Имамо пуно нових ликова, то су све дивни глумци и млади и асови за које су сви чули. На пример, када нам се први пут појавио Ненад Јездић, ја сам била под тремом недељу дана. Питала
сам се како ћу се снаћи ја и да ли ће он бити задовољан. Наравно, причам о позитивној треми, узбуђењу и великој одговорности, јер сам први пут радила са њим. То можда проистиче из неке несигурности, али она произилази из одговорности. Нисам особа која сматра да једном кад научим, то је то. Без обзира на то што је било доста различитих улога и колега са којима сам радила, у смислу искуства, кад кренем да радим нешто ново, радим све од нуле.

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".