У октобру 2022. године очекују нас разна планетарна дешавања на небу која ће утицати на нашу судбину. Неки аспекти доносе срећу и напредак, док су неки изазовни и тестирају нас. 

2. октобар

Меркур излази из ретроградне фазе и креће директно - Коначно је дошао крај свим тешкоћама изазваним дугим периодом ретроградног кретања Меркура. Суочили смо се са погрешним информацијама, кваровима, грешкама, али од 2. октобра овакав утицај почиње полако да бледи. Истина је да ћемо још увек бити под утицајем постретроградне сенке, али комуникација ће већ бити знатно боља. Ово је најбољи дан у месецу за постављање циљева за будућност и предузимање првих корака ка њиховом остварењу.

8. октобар

Плутон излази из ретроградног стања - Од овог дана имаћемо прилику да проширимо своје личне могућности, обраћајући пажњу на то како се мотивишемо себе, откривамо шта треба да урадимо за остварење онога чему тежимо. Време је да освестите шта је оно што вас спречава у расту и напредовању. Када се суочите лицем у лице са својим страховима и комплексима и одлучите да се промените, схватићете да имате много више моћи за ову трансформацију него што сте мислили.

Фото: Профимедиа

 

 

17. октобар

Последња четврт Месеца у Раку, Сунца у Ваги у тригону са Марсом у Близанцима - Шесто чуло нас и даље подржава у разумевању како сопствених мисли и осећања, тако и осећања вољених, па је вредно искористити ово време за хармонизацију односа и решавање дугогодишњих сукоба. Вешто се сналазите са саговорником и знате како да представите своје гледиште без страха од мишљења других. Положај Сунца у односу на Марс указује да је овај дан идеалан за све нове почетке и одлучне кораке у свим областима живота.

21. октобар

Месец у Девици у тригону са Ураном у Бику - Овај аспект нам помаже да се осећамо пријатно у својој кожи, да будемо баш онакви какви јесмо. Негујемо своју различитост и аутентичност упркос мишљењу окружења које се не поклапа са нашим. Овог дана нећемо имати проблема са склапањем нових пријатеља, партнера и истомишљеника, јер ће самопоуздање задовољити и нас и оне око нас. Многи ће бити у искушењу да ураде нешто импулсивно, да ризикују, али уместо пада, постоје велике шансе за успех.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".