Ана Николић је већ годинама, уместо хитовима, у центру медијске пажње због скандала које прави, а да не планира да одустане од порочног живота, још једном је доказала.

Иако не крије да воли да попије коју чашицу више, певачица је надмашила саму себе када је на прослави свог 44. рођендана под дејством алкохола правила хаос и себе поредила с покојном краљицом Енглеске, Елизабетом.

 

 

 

- Ана је пре неколико дана око девет сати увече дошла са пријатељем у један локални кафић на Врачару. Сви су се изненадили када су је видели, а она је рекла да је одлучила да управо ту прослави свој 44. рођендан - започео је извор за "Ало", који је решио да остане анониман.

- Када је дошла у локал, она је већ била под дејством алкохола, викала је и понашала се крајње неартикулисано. Све време је наручивала један од најскупљих вискија, а како би избегла радознале погледе пролазника, одлучила је да седне за сто који се налази у самом ћошку кафића. Такође, поред ње је све време био један момак из обезбеђења који је водио рачуна о томе да нико не фотографише Ану у таквом стању. У једном тренутку, једна девојчица је желела да је услика својим телефоном, али момак је одмах скочио на њу и забранио јој да јој прилази. Она је објаснила да је Анин фан, те да није имала намеру да злоупотреби фотографију и страсти су се смириле - објаснио је добро упућени саговорник, и открио да је певачица у припитом стању себе поредила с недавно преминулом краљицом.

- Све време је викала и скретала пажњу на себе. У једном тренутку је причала како ће она живети као краљица Елизабета. Сви су се смејали њеним изјавама, а она је била толико пијана, да се на крају тетурала по локалу - закључио је причу за Ало! извор који је желео да остане анониман.

 

 

Подсетимо, Ана је протеклих месеци била у жижи јавности због својих изјава против ЛГБТ популације, која ју је прославила, а такође се нашла на стубу срама када је закаснила на рођендан своје ћерке, као и када јој је током наступа у припитом стању испала брадавица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".