У снимку, који је погледало више од осам милиона људи, таксисткиња Рони објаснила је да је покупила мушкарца који се пре уласка у возило поздрављао са женом и децом испред своје куће.

Рекао јој је назив адресе на коју жели да стигне, а онда је у једном моменту напоменуо да морају пре тога да се зауставе.

Рони га је, како јој посао налаже, послушала и стала је на одредиште на које је у аутомобил ушла жена са малим кофером.

 

 

Таксисткиња тврди да је мушкарац одједном постао расположен и напомиње да је изгледао прилично срећно јер је отишао од супруге и деце.

Рони је видела да су се пољубили и тада је схватила да се ради о прељуби.

- Наставили су да причају, а онда је жена рекла: "Знаш да ми је доста тога што ме скриваш. Када ћеш оставити своју жену?" - препричала је Рони, која је тајни пар вратила на адресу на којој живи мушкарац.

- Не постоји ништа горе од варалице - жене или мушкарца. Не радите тако нешто у мојим колима. Карма је кучка. Будите бољи људи, чините боље у животу. Данас се није добро завршило за њега, сигурна сам, јер су обоје имали кофере и стајали су у дворишту кад сам отишла. Ово је мој ауто, радим за себе. Ако одлучим да прекинем вожњу, то је мој избор. Ако радите нешто у мом ауту, имам право да решим то ако сматрам да је то неприкладно - објаснила је таксисткиња.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".