Када је пре шест лета, у 42. години, Данијела Врањеш сазнала да ће постати мајка, трудна глумица се сусрела са великом осудом јавности.

Најпре јер се на мајчинство одлучила "касно" и то пошто је окончала везу са емотивним партнером.

Многима је то било зачуђујуће, али не и глумици коју је публика запазила у филму "Муње":

Фото: Предраг Митић

 

 

- Уопште не капирам зашто је шокантна вест ако је жена трудна у 42/43.години. Па то да не може не би се дешавало природним путем. Многе младе жене не могу да роде и то нема везе са годинама. Неодговорно је о деци размишљати тако површно па их због година правити са погрешнима и у погрешном тренутку. Жене драге чувајте своје тело и не слушајте малограђанске коментаре. Јер кад Моника Белучи роди двоје у 42-ој и 44-ој, она је и даље секси лепа и пожељна... А овде си све најгоре и чаршија се пита шта си чекала до сада. Апелујем на мало више поштовања свачије индивидуалности. Нисмо сви исти. Ја сам лепа и млада и плодна, што и вама желим - поручила је тада трудна Данијела Врањеш, која се недавно похвалила сликом на којој је у благословеном стању, чак седми месец.

Фото: Предраг Митић

 

 

Прво што је многима пало на памет је да је одлучила својој ћеркици Еми да подари брата или сестру, међутим у опису глумице јасно се види да је слика стара и из периода када је први пут била у благословеном стању.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".