Мајка Саре Хаџић, сестре јутјуберке Уки Q, огласила се након што јој је ћерка претучена. Дијана Маринковић је признала да није могла ни да сања да је њен зет способан да нападне жену која се породила пре само два месеца.

- Ћерка ми се, хвала богу, опоравља. Узнемирена је, тешко гута од отока, не сећа се свега што се догодило. Овако нешто нисмо очекивали, нисмо се надали. Дамјан је деловао као добар и фин младић, озбиљнији од своје генерације, стално је постио и често је ишао у цркву, а испоставило се да је монструм - каже Дијана Маринковић и наставља:

- Када је синоћ напао моје дете, 15 минута ју је давио, лупао јој главом у плочице, она се онесвешћивала, буквално се борила за живот. На крају ју је освестио и рекао да ће је водити у болницу. Хтео је да бебу оставе код куће, али ју је Сара зграбила и повела, а Дамјан их је оставио у болници и побегао у мрак док нису дошли његови родитељи - наводи мајка и објашњава да су ћерке и беба сада код ње и да су они изузетно сложна и велика породица која ће ово пребродити.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Дијана истиче да ћерка и зет раније нису имали ни приближне несугласице.

- Они се јесу свађали због његове маме, она им се доста мешала у брак. Да сам икада помислила да мом детету нешто фали, да се дешава, па заштитила бих је! Сара је знала да од нас увек има подршку, да може све да каже и да има где да се врати.

Када су у болницу дошли родитељи Дијаниног зета, они су, како тврди, почели да бране сина.

- Отац је понављао да је поносан на њега и да ће бити још поноснији, што је звучало као претња. Мајка је викала да њен син никада не би тако поступио. На крају је изговорила да је моја ћерка крива и да "ко зна шта је она рекла". Одговорила сам јој да се увек могу развести, не морају да се туку.

- Желим да апелујем на друге жене да пријаве насиље, да се ниједној породици не догоди ово што је нама.

Данијела Маринковић каже да је породица њеног зета имућна, али да Сара и Дамјан нису живели у заједници са родитељима.

- Они имају приватни бизнис који им је остао још од деде, па су њих двоје са бебом живели у апартману изнад приватног простора. Ту се насиље и догодило - каже Дијана.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".