Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић ове године обележавају 18. година заједничког живота.

Међутим, многима је пало у заборав да пре него што је постала супруга ''Бранда'' из серије ''Породично благо'', лепа глумица била је у љубави са редитељем Југом Радивојевићем.

Редитељ и дан данас са поштовањем прича о емотивној вези са глумицом. Бивши дечко Слободе Мићаловић данас је супруг драмске уметнице и водитељке Милене Васић, имају и заједничког сина Лава. 

Фото. Принтскрин/Инстаграм/sloboda_micalovic_

 

Глумице су направиле границу са прошлости и показале да их не спречава да сарађују и постану врло добре пријатељице.  

Како је однедавно Слобода постала стална чланица Југословенског драмског позоришта, где и Милена игра, испоставило се да глуме у истом пројекту, што ниједној од њих две није засметало. Напротив, целим својим бићем предале су се комаду који, ако је судити по најновијим фотографијама на друштвеним мрежама, играју и у Барселони.

Фото. Принтскрин/Инстаграм/sloboda_micalovic_

 

Иако би по мишљењу бројних пратилаца глумице требале бити ривалке, оне заједно проводе време на паузама и на плажи, а осим глуме везује и љубав према музици за коју су обе бескрајно талентоване.

Југ заиста има разлога да буде срећан, јер ретке су ситуације где се бивша и садашња изабраница воле, а Милена и Слобода на добром су путу да постану истинске пријатељице. 

Фото. Принтскрин/Инстаграм/sloboda_micalovic_

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".