- Муж ме је претукао због свађе која је, као и сваког пута, избила око његове маме. Његова мама се мешала у наш однос, наговарала га је често против мене и моје маме, пречудно се понашала према њему. Свађали смо се данима, а синоћ ми је лупао главом о плочице.

Овим речима почиње своју исповест Сара Х. (19), сестра познате тиктокерке Уне Каблар Уки Q, коју је синоћ у породичном стану у Раковици брутално претукао супруг Дамјан (23). Како је тиктокерка Уна раније објавила на свом Инстаграм профилу, Дамјан је после напада Сару и њихову двомесечну бебу одвезао на Војномедицинску академију, где су дошле и њихове породице.

Фото: Принтскрин Инстаграм/uki_q

 

- Дамјана је мама често саветовала како да се понаша према мени, као да јој је сметало што има жену и дете. Он је синоћ током наше свађе почео да вређа моју породицу, па сам му узвратила и прокоментарисала нешто о његовој мами. Почео је да ме јури, дави по стану, а онда ме је бацио на плочице и ударао ми главом о исте - испрекиданим гласом говори повређена девојка.

Како каже, супруг, са којим је у браку од фебруара ове године, ту се није зауставио.

- Најмање 15 пута ме је ударио шакама у главу док се нисам онесвестила - наводи Сара.

Фото: Инстаграм принтскрин/uki_q

 

Она објашњава да се овако нешто никада није догодило.

- Дешавало се да ме током свађе понекад гурне, али никада нисам имала никакве повреде. Узрок наших свађа је увек била његова мама - каже саговорница.

Сара Х. током ноћи је на ВМА прошла кроз низ прегледа, а урађен јој је и скенер.

- Наша беба такође има модрице, а никада нисам ни посумњала да би могао да јој науди. Мислим да су те модрице настале дан раније, док ју је љуљао јер је много плакала и била нервозна. Дамјан је такође био нервозан и док ју је љуљао она је неколико пута јаче заплакала. Тада ми ништа није било сумњиво, јер беба често због грчева заплаче, али сада сумњам да јој је стезао гузу. Имала је повреде, гуза је била црна.

Сара Х. додаје и да после инцидента нико од породице супруга није контактирао.

- Они су дошли испред болнице и бранили су сина, његова мајка је понављала: "Мој син то никада не би урадио". Викала је на моју мајку, звала ју је чак телефоном и понављала да њен син то не би урадио.

Подсетимо, Уна Каблар у својим објавама на друштвеним мрежама поделила је и слике сестриних повреда и рекла да су оне настале од удараца, а потом објавила и слику зета, као и места на коме је напао.

- Овде ју је тукао, понављам ударао њеном главом о ове плочице, док је била без свести коју је изгубила када је претходно давио док није остала без ваздуха. Ту је лежала, ишли смо до стана по основне ствари за Сару и бебу, па сам сликала.

Фото: Инстаграм принтскрин/uki_q

 

Уки у својој објави на Инстаграму тврди да је њену сестру супруг након тога одвезао у Војномедицинску академију, а потом је, како даље наводи, побегао.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".