Уна Каблар, на друштвеним мрежама познатија као Уки Q, тврди да је њену сестру синоћ претукао супруг.

Тиктокерка је на свом Инстаграм профилу поделила фотографије и снимке своје сестре са видљивим повредама и подливима. Она тврди да су повреде последица страшног физичког насиља које је њена сестра преживела од стране свог мужа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

- Вечерас око 21 час, овај дечко са слике је претукао моју сестру, до те мере да је изгубила свест. Све ћу јавно да качим јер живимо у држави у каквој живимо и када већ имам неку врсту гласа нећу да ћутим, желим да ову моју платформу искористим да што више људи чује и зна и да се прошири генерално свест о насиљу над женама. Не дешавају се овакве ствари само другим људима - написала је тиктокерка након што је поделила фоотграфију мужа њене сестре, који ју је, према њеним речима претукао, а онда је њу и двомесечну бебу оставио испред ВМА - написала је Уки Q.

Фото: Инстаграм принтскрин/уки_q

 

Тиктокерка је показала и место где се, према њеним речима, стравично насиље догодило.

Фото: Инстаграм принтскрин/уки_q

 

- Овде ју је тукао, понављам ударао њеном главом о ове плочице, док је била без свести коју је изгубила када је претходно давио док није остала без ваздуха. Ту је лежала, ишли смо до стана по основне ствари за Сару и бебу, па сам сликала - истакла је тиктокерка.

Уки у објави на Инстаграму тврди да је њену сестру супруг након тога одвезао у Војномедицинску академију, а потом је, како даље наводи, побегао.

- Након што је вечерас унаказио, довезао је на ВМА и побегао док му нису дошли тата и брат јер је татин син. Дошли су смејући нам се пред полицијом уз добацивања са очеве стране како је поносан на свог сина и како ће тек да буде. Након што смо рекли да ћемо све да објавимо јавно, његов татица почео је да прети уз реци како он има лек и за то јер мисли да новцем може све да реши. У најбољем случају биће кажњен само забраном приласка иако је пребио моју сестру вечерас скоро на смрт и још увек не знамо које су јој све последице од његових повреда - написала је Уна и замолила све да поделе њену објаву како би им помогли у борби са породичним насиљем, насиљем над женом и бебом од 2 месеца:

- Имамо још пуно тога да кажемо, али смо тренутно у шоку.

Насилник је задржан у полицијској станици Раковица под сумњом на породично насиље. Одмах су му изречене обе хитне мере у наредних 48 сати - забрана приласка и комуницирања.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".