Некадашња задругарка Ермина Пашовић тврди да учесницима тренутно актуелне сезоне неће бити добро када је виде на имању у Шимановцима уколико одлучи да уђе у овај ТВ формат, а посебно јој је за коментарисање била интересантна Маја Маринковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Маја је увек мени била топ, било је ту бурно око нашег односа, али је стварно готивим и волим. Ја смем да се кладим сада у шта год желите да ће она развести Емила кад год буде хтела, кад буде пожелела то ће бити крај. Мени је она стварно оно, феномен! Мушкарци знају шта им следи по уласку у везу са њом и они опет падају пред њом, не знам, можда је она оно што се каже фатална жена - истакла је Ермина за "Републику".

Са друге стране, на питање који ће задругар у овој сезони растурити свој брак, будући да је све досад емитоване сезоне овог ТВ формата обележило управо браколомство, Пашовићева је у свом маниру одговорила:

- Па, по мом скромном мишљењу, сваки мушкарац ког Маја Маринковић буде типовала.

Око уласка у ријалити се још увек, како сама истиче, премишља, али постоје изгледи да се врати на имање у Шимановцима.

- Знам да многи очекују мој улазак, свакодневно добијам поруке, нон-стоп ми пишу, питају да ли ћу ући, и прошле сезоне и ове сад, силне поруке подршке ми стижу свакодневно и онда сам почела да се питам где је онај народ који ме је толико хејтовао док сам била унутра. Али изгледа да им недостаје неко ко се не плаши да каже оно што заиста мисли и да се супроставим свима, ја нисам била неко ко се плашио да уђе у сукоб са било ким и да изнесем мишљење, па ко зна, можда, ако успем све да урадим шта треба, можда ће задругари опет стрепети од мојих коментара.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".