Милена Поповић, која је била у ванбрачној заједници с покојним Оливером Ивановићем, пре извесног времена суочила се са великом медијском пажњом јер је обелоданила своју везу с Игором Јурићем.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

Након што су дуго кружиле гласине о њиховој љубави, Милена је поделила на Инстаграму њихову заједничку фотографију, потврдивши тако да је поново срећно заљубљена. 

– Питам се колико ће још времена то морати да ме прати, јер прошло је већ пет година од његове смрти, а ја сам данас Милена Поповић. Та реч удовица која се пришива уз моје име, чини да ме људи у том контексту једино и посматрају. Онда моје понашање и одлуке оцењују управо кроз ту призму, па коментаришу да ли сам нешто довољно добро урадила за једну удовицу, смем ли да се усудим да поново волим или да се обучем на одређени начин – истакла је Милена за "Сторy".

Она је признала да не воли да се враћа на Косово након породичне трагедије.

– Највише не подносим лажне моралисте који су нашли да оцењују да ли је та веза дошла прерано или не. Од Оливерове смрти прошло је пет година. Свако ко је спреман да ми то замери мора бити лицемеран, јер љубав је нешто што вам се догоди или не. После свега, мени се љубав десила и зашто бих је крила. Игор и ја смо двоје слободних људи који су се у једном животном тренутку нашли и заволели. Мислим да је њему мало теже пало него мени што је настао такав одјек у јавности. Нисам га очекивала и зато сам у почетку објављивала наше заједничке фотографије мислећи да никоме неће бити интересантне. Када сам схватила шта се дешава, престала сам, иако не мислим да има ичег страшног у томе – рекла је Милена.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ milena_bogdan

 

 

Она је додала да нема чега да се стиди пред самом собом и Богом и верује да је Оливер "тамо негде" срећан што је и она срећна.

– Важно ми је да сам чиста сама пред собом и пред Богом, јер ја најбоље знам шта је Оливер био мени и ја њему, шта сам све за тог човека урадила јер сам га волела, и знате шта, сигурна сам да је Оливер тамо негде данас најсрећнији што сам наставила са животом и што сам успела да поново волим – напомиње Милена.

Према њеним речима, Игор Јурић ју је освојио тиме што је био другачији и веома храбар у том освајању.

– Али мислим да се то речима не може описати, једноставно осетите када се све поклопи. Ми смо веома слични иако долазимо с потпуно супротних крајева Србије и имамо различите менталитете. Ето, код нас се поново показује да у љубави нема правила – каже она.

БОНУС ВИДЕО:

ОПУСТИЛЕ СЕ: Луди летњи плес Слободе Мићаловић и Неле Михајловић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".