Однос млађе и старије снајке породицеЂоковић ушао је у медијску жижу, а постао је посебно интересантан  после Јеленининх предавања о родитељству као и другим битним темама о којима дели савете који су несумњиво многима драгоцени.

Пре ступања у брак, Ђорђе и Сашка изјавили су да, за разлику од Новака и Јелене, они нису ни вегани ни вегетеријанци, а сада када је и званично ушла у фамилију Ђоковић најмлађа снајка не жели да промени стечене навике, преноси "Свет".

Фото: НДФ

 

 

- Јелена искрено верује да је за њену децу најбоље и најздравије да једу биљну храну и тога се придржава уз свесрдну Новакову подршку. Стефан је прву годину јео месо, али га Тара никада није окусила и обоје су сасвим здрави. Јелена је о томе причала и са Сашком, али изгледа да се будућа мама баш није одушевила тим идејама. Па и сама Дијана признаје да деци када су код ње припрема храну коју траже и да она није присталица тих екстрема - испричао је за "Свет" извор близак младенцима и наставља:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

- Јелена је одушевљена докторком Шафали и њеним саветима за одгајање деце. Она је психолог и на неки начин спаја западну науку и источњачку филозофију. Има врло занимљиве и оригиналне савете за родитеље који желе да се дубоко и озбиљно посвете васпитавању своје деце. Сашка све то саслуша, можда је и гуглала и читала нешто од те литературе, али знате како, млади пар који са радошћу чека своје прво дете, жели да га одгаја како осети да треба. Она и Ђорђе су пресрећни што ће бити родитељи и верују да ће их та љубав научити шта је за њихову бебу најбоље, а не неки стручњаци.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".