У току обе трудноће здравље Калине Ковачевић било је под знаком питања. Први пут након што је родила ћерку Миону, добила је сепсу, а потом од лежања у болници и воду у куку, због чега је изнова морала да учи да хода.

Друго глумичино благословено стање такође је било ризично. Морала је од првог дана да мирује, а упркос мерама опреза мезимицу Анику родила је два месеца раније и праву психичку тортуру проживљавала гледајући је у инкубатору.

Доста је у прошлости Калина кубурила са здрављем, на сву срећу последњих година у великој мери се то променило. Научила је како да поред свега што се око ње догађа и посла којим се бави, остане ментално здрава, док упоредо свој организам јача витаминима и минералима. Мада јој је имунитет одличан, није ју заобишао вирус који влада, због чега је глумица завршила у болесничкој постељи.

Фото: Принтскрин Инстаграм/kalinakovacevic

 

 

Недавно се она одатле огласила и упутила пар речи пратиоцима, који су одмах закључили да ће здравље Калине Ковачевић убрзо поново бити добро, најпре јер она све чини да тако буде, са друге стране јер има одличног савезника који се од ње не одваја.

Фото: Принтскрин Инстаграм/kalinakovacevic

 

 

Ћерка Љиљане Благојевић и Синише Ковачевића похвалила се фотографијом на којој је главна звезда кућни љубимац, прекрасна црвена пудла.

- Кад си болестан а она се не раздваја од тебе - написала је драмска уметница.

(Сторy)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".