Слобода Мићаловић (41) загазила је у пету деценију, а иако се никада није подвргла било каквој врсти захвата и операција, редовно иде код козметичара и негује лице и тело.

"Ја не могу због посла да имам ботокс. Не мислим да је ботокс трагедија, али да се користи умерено, а не да се пређе она граница када се издерфомишете. Али озбиљан тим људи ради око мене, од козметичара до неке те, што је сад модерно, дубинске хидратације и свега, ја просто морам због посла. А друго ја волим да будем негована, немам потребу да будем млађа него што јесам и ја волим своје боре, али да будем негована - у то баш полажем доста", рекла је у емисији "Екслузив" Слобода, која сматра да је тајна у умерености.

Фото: Тањуг

 

Својевремено је проглашена за најлепшу природну глумицу, а иако јој ова титула прија, помало је, како признаје, и збуњује јер сматра да на домаћој сцени има много њених колегиница које такође негују природну лепоту.

"Прија ми, али ме мало и збуњује, има доста мојих колегиница које су јако, јако лепе и природне и неговане. Тако да ја не мислим за себе да сам најлепша и најприроднија, али наравно да ми ласка, наравно да ми прија да све то чујем, лагала бих кад бих рекла да је другачије. Али бар моје колегинице нису подлегле у тој мери том тренду напумпавања образа и деформисања лица, јер некако нам се живот свео на то да преживимо живот. Шака витамина, шака овога, шака онога, пази шта једеш, стави ово, стави оно. Мислим да губимо смисао, а то је тужно", истакла је глумица.

Срећном и испуњенијом је не чине скупа гардероба, накит и друге материјалне ствари јер је одувек, и док није била јавна личност, сматрала да срећа долази изнутра и да новац и познати брендови не могу 'купити' осмех.

Фото: Анђела Стевановић Живковић

 

"Четрдесете године су ми донеле то да сам добро у глави, да сам стабилна. Све што сам желела се, Богу хвала, остварило и десило. Да ли је могло да буде боље то ћу ја видети на крају, кад подвучем црту, али за сада је мој живот добар, ја се добро осећам, ништа претенциозно. Ја сам увек била од оних особа које сматрају да треба живети скромно, ја се не осећам боље ако имам добар сат или фантастичне ципеле. Волим добар накит, волим добар сат, али могу да живим без тога. Мислим да мој карактер и та стабилност долази изнутра, а не из тога шта смо споља ставили на себе. Или неко коментарише 'не једем месо, ја сам веган', а онда носи 'Луј Витон' која сигурно није од купуса. Не разумем", закључила је Слобода у поменутој емисији.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".