Једна од најлепших домаћих водитејки Драгана Косјерина (35) срећна је и вољена, те ужива у дугогодишњој љубави са стоматологом Бојаном Пердувом.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Иако је, природом посла, константно у жижи јавности, Драгана се труди да свог вереника не експонира у јавности, но понекад направи изузетак те своје обожаваоце путем друштвене мреже Инстаграм обрадује заједничком фотком.

Оно што је очигледно на поменутим фоткама јесте да су Бојан и Драгана заиста прелеп пар, те да и те како иду једно уз друго.

 

 

Нема сумње да и једно и друго, упркос чињеници да је јавности познато да су заједно, имају поприличан број удварача/удварачица, а прелепа водитељка својевремено је на питање о љубомори дала изузетно интересантан одговор.

- Бојан је моја највећа подршка, он је самосвестан и опуштен, има изузетне идеје и мотивише ме - поручила је Драгана, која је поред ових комплимената дечка описала и као успешног, младок момка, који нема проблем с њеним послом.

- Мој дечко је једна млад, успешан, самосвестан момак који у мом послу и у свему оно што он носи не види никакву врсту проблема. Мислим да то много доприноси нашој вези и чињеница је да опстајемо - објаснила је Косјерина.

 

 

Подсећања ради, Драгана и Бојан планирали су да се венчају 2020. године, но због критичне ситуације са вирусом корона одлучили су да исто одложе.

- Бојан у иностранству има доста пријатеља и, логично, жели да му они дођу на венчање. Могли бисмо да направимо свадбу за мали круг људи, али ја знам да то њега не би усрећило. Сачекаћемо тренутак када ћемо моћи све нормално да организујемо. Немамо разлога за журбу јер та формалност не утиче на наш однос. Нама је најважније да добро функционишемо - објаснила је својевремено за Хелло прелепа водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".