Младић по имену Логан Шнајдер (19) је недавно био у трактору и због слушалица у ушима није чуо да хеликоптер пада на њега. Ипак, догодило се чудо у америчкој држави Вашингтон.

Наиме, Логан је пролазио трактором кроз воћњак у тренутку када се догодио застрашујући инцидент.

Угледао како хеликоптер пада на њега

19-годишњи Логан носио је слушалице за утишавање буке, док је хеликоптер "Хилер УХ-12Е" (тежак око једне тоне) падао на његов трактор.

– Подигао сам поглед и тада сам то видео. Чим сам видео да пада на мене, рекао сам, “О не, ово ће да ме погоди” – навео је Логан.

Логан је био прикљештен уз волан, а хеликоптер је био поред њега. Младић се сам ослободио, а затим помогао у спасавању 39-годишњег пилота који је висио наглавачке у појасу.

Рекао је да је чуо пилота како вришти и да је ватра била посвуда. Кори Џонсон, пилот, био је једина особа у хеликоптеру. Ватрогасци су пронашли трактор и хеликоптер у пламену.

Хвала Богу да су и Логан и Кори били добро и прошли са само неколико огреботина. Превезени су у болницу с повредама које нису опасне по живот.

Жели да постане пилот

Логан је недавно завршио средњу школу и у будућности жели да постане пилот. Рекао је да након инцидента његов сан остаје непромењен.

– И даље желим да будем пилот – рекао је.

– Осећам се као да увек имам некога ко пази на мене. Бог пази на мене, штити ме. И никад не знаш када би могао бити твој последњи тренутак – закључио је Логан.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".