‒ Осећам се као да све почињем изнова. Ово што ми се десило по мени је најбољи доказ колико је живот диван. Стално нам пружа прилику за нове почетке и изазове ‒ рекла је том приликом.


Иако ју је позив обрадовао, због породичне ситуације није одмах рекла „да“.

‒ Моје млађе дете још похађа средњу школу у Енглеској. Због тога ћу неминовно наредне две године провести на релацији Београд‒Лондон ‒ открила је Бранка која је од 2000. године у браку са енглеским продуцентом и редитељем Џулијаном Фарином, са којим има синове Луиса и Џоа.

Фото: Профимедиа

 

Својевремено је, у једном интервјуу, открила како ју је супруг освојио.

‒ Срели смо се једног маја и провели лепо вече са још неколико пријатеља. Постојала је нека лакоћа дружења од самог почетка. Сећам се тренутка у којем ме је погледао с неизмерним разумевањем, кад сам причала колико тешко преживљавам рат. Трнци су ми прошли од дубине и топлине тог погледа. Видели смо се још неколико пута, а после неколико месеци, сећам се да су образи почели да ми горе, да ли од вина или његовог присуства, питала сам се, а онда сам напокон признала себи да сам се потпуно заљубила.

Фото: АТА имагес

 

‒ Откако смо се први пут пољубили, било је све баш како волим – снажно и весело, опуштено, а нежно ‒ признала је и напоменула да не постоји чаробна формула за успешан брак.

‒ Потребне су абнормалне количине разумевања, стрпљења и толеранције. И треба знати како да даш љубав, а не само да је примиш.

Бранку ових дана гледамо у серији „У клинчу“, где игра мајку двоје деце на прагу самосталног живота. Мајчинство јој и приватно много значи.

‒ Иако у дубини свог бића знам како никад не бих била потпуно испуњена да сам само мама, Луис и Џо су нешто најважније што ми се догодило. То је један од преломних тренутака мог живота, уз њих сам спознала шта значи несебичност. Уз све потешкоће које рутина мајчинства носи, могу рећи да сам веома уживала у њиховом одрастању.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".