Љубавна прича овог пара почела је у кафани када је Беки угледао Наду да седи са друштвом за столом. Певач је био врло одлучан, а родитељски савети и кућно васпитање су му помогли да сачува ту љубав. 

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам размишљао да ли постоји нека боља од моје супруге јер чим тако размишљаш или погледаш другу у смислу да желиш да будеш са њом значи да своју жену не заслужујеш. Још док сам био клинац отац ми је говорио да водим рачуна и да не дозволим да ми друге очи кажу да је вредело оно што је било поред мене. Увек човек после развода укапира да је погрешио и да је та особа отишла код другог јер су му те друге очи показале да је то ипак вредело - испричао је певач који је и данас захвалан својим родитељима на правим и истинским вредностима које су му говорили још као дечаку.

Врло је интерсантно да Бекију супруга не брани да буде у контакту са некадашњим љубавима: 

- Треба бити свестан са ким улазиш у брак, јер људи се данас жене да би се оженили! Ја сам данас са својим бившим девојкама добар пријатељ, никада нисам оставио затворена врата. Нисмо могли даље али смо пријатељи и жена ми то не замера, као ни ја њој, па имала је момке пре мене (смех) - истакао је Бекић, који присећао првих сусрета са садашњом супругом: 

- Сваке суботе је долазила на моје наступе, а ја сам познавао њену сестру, али ја Наду никад нисам видео... Она је долазила ту једно четири, пет година док сам радио нон-стоп деведесетих, увек је долазила и са момком и једне ноћи сам дошао раније на посао и видим Наду седи за столом са друштвом и питам колегу: "Ко је она девојка?", он ми каже да је то Нада. Само сам му одговорио "Њу ћу оженити", осетио сам тако неку енергију. Након тога смо се забављали годину дана - открио је Беки.

(Грандонлине)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили