Како је потврђено из Управе полиције Црне Горе у размени ватре са полицијом убијен је Ф. К.из Подгорице.

Мушкарац  је отворио ватру на полицију која је спроводила истрагу о бацању експлозивне направе на кућу њиховог колеге М.Е. Инцидент се догодио у подгоричком насељу Коник, преносе Вијести.

- Предузимајући интензивне активности на расветљавању догађаја у којем су јутрос у двориште породичне куће коју користи полицијски службеник, бачене две експлозивне направе од којих је једна активирана, полиција је идентификовала два осумњичена лица Ф. К. и Р. А.

Приликом лишења слободе у насељу Коник, лице Ф. К. је отворило ватру у правцу полицијских службеника, након чега су полицијски службеници употребили ватрено оружје услед чије употребе је Ф.К. тешко рањен и превезен у Клинички центар Црне Горе на указивање лекарске помоћи. Он је услед задобијених повреда преминуо - саопштено је из Управе полиције.

Додаје се да је Р.А. ухапшен и приведен у службене просторије. У саопштењу се наводи и да су увиђајне радње у сарадњи са надлежним тужилаштвом у току, а да ће о даље предузетим активностима јавност бити благовремено обавештена.

(МОНДО)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".