Мирјана је одлучила да проговори после толико година, пошто није могла да слуша приче да је покојни певачицин супруг украо скупоцену огрлицу на ратишту и поклонио је својој супрузи. Светлана је иначе ову огрлицу носила у емисији '' Минимаксовизија'' код чувеног Милована Илића Минимакса.

И данас врло често можемо наићи на приче на друштвеним мрежама  како се у емисију јавила жена тврдећи да је огрлица која је красила Цецин врат дијамантска, те да ју је Аркан украо од њене мртве сестре.

Иако постоје бројни снимци из ове емисије Цеце и Аркана, овај је избрисан па се верује да је ова прича само урбана легенда и да се није никада догодила.

На ову тему прича и жена која је Цеци продала огрлицу коју је певачица носила у бројним спотовима и емисијама, јавним догађајима. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Svetlana Ceca Raznatovic

 

 

- Ја сам живела годинама у Прагу и у Србију сам доносила ексклузивну бижутерију. Овде сам имала своје клијенте којима сам то продавала. То су биле копије најскупљих уникатних огрлица светских брендова. Сарађивала сам са разним певачицама. Међу њима су Драгана Мирковић, Јована Типшин и многи други - започиње причу Милосављевићева и открива како је дошла до Цеце.

- Мој супруг ме је упознао са Жељком Ражнатовићем Арканом. Отишла сам код њега на стадион Обилића да он погледа накит. Однела сам му комплете. Каже он мени: "Немој мени ништа то да показујеш, иди код мене кући, носи све Цеци." Тако је и било. Њихов син Вељко је био баш мали. И ја сам са тим накитом отишла код Звездиног стадиона. Тамо ме је она примила, била је потпуно нормална, љубазна, срдачна. Ушла сам и села у дневни боравак, извадила палете које сам имала и она је све прегледала. Доста тога је узела. То нимало није било јефтино у то време - тврди Мирјана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Svetlana Ceca Raznatovic

 

Њој веома смета што годинама слуша разне спекулације о Цецином накиту.

- Желим да скинем недоумицу и да жену више не нападају да је тај накит Арканово ратно профитерство. Појединци су дали себи за право да причају свашта сада када он није међу нама. Стојим иза својих речи, прошло је много година, а сигурна сам да се и она сећа. Та фама око тога је неправедна. Не знам ко њу има право да осуђује, она је све то од мене купила и не постоји никаква пљачка. Сви комплети су деловали импозантно и врло ефектно, као да су прави. Цеца је дивна жена, нормална, квалитетна, пријатна, која уме да се понаша са људима. Нисам у контакту са њом, нити више продајем такав накит, дуго сам се премишљала да ли да овако јавно говорим. Ето, сада нека сви знају да је она чиста као суза и да нико не може ништа да јој каже. Све те приче су биле лажи и спекулације које таква жена, која је прошла голготу, није заслужила - закључује она.

Фото: АТА имагес

 

Цеца се није оглашавала на ове тврдње: 

Лажни сведоци и лажне приче

У новинама су се више пута појављивале тврдње рођака преминуле девојке, али их нико није дао под својим именом. Такође, никада није ни наведено име особе од које је "Ражнатовић насилно узео" накит, нити је познато где се то тачно десило. Појединци на друштвеним мрежама пишу да се догађај наводно десио у околини Јање, други тврде да је то било у Бијељини, а има и оних који су "сигурни" да се све десило у Ердуту.

Очигледно, реч је о лажној информацији, што смо сад и доказали сведочењем Мирјане Милосављевић.

(Старс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".