Атлетичарка Ивана Вулета је једна од најуспешнијих спортисткиња, недавно је на свом Инстаграм профилу поделила фотографије са свог венчања које се одиграло тачно пре годину дана. Наиме, она је са својим пратиоцима поделила неколико слика са драгим људима који су са срећним младенцима поделили један од њихових најрадоснијих тренутака.


Док је путем видео објаве поделила снимак, на којем су она и њен супруг у плесној сали, учећи и увежбавајући плесне кораке, уз коју је написала:

"Брак је сам по себи излазак из сопствене зоне комфора, па су ових пар часова плеса, чепања и бламирања били још један испит обостране толеранције", са емотиконом који плаче од смеха, настављајући са реченицом: "Let's dance some more, love", са емотиконом срца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ivanaspanovic

 

Са друге стране, њен супруг Марко је на свом Инстаграм профилу поделио њихову слику са венчања уз опис: "Увек сам био фан спринтева, али уз тебе сам се заљубио у маратон. Срећна годишњица." Ивана је у везу са Марком Вулетом упловила пре две године, а пар је своју везу обелоданио након три месеца током заједничког путовања у Варшаву, када се по Иванином осмеху могло закључити да је пронашла човека свог живота. Иако није из света атлетике, Ивана и Марка везују многе заједничке ствари, па су тако обоје велики "зависници" од теретане и тренинга, водећи рачуна о својој исхрани, они су одлично упознати са и исхраном за тренинге као и суплементима за исте.

Да је права подршка, то је показао и док је са Иваном тренирао када се она спремала за велика такмичења, правећи јој друштво и пружајући јој додатну мотивацију. Након што су започели своју везу, недуго затим су кренули да живе заједно уселивши се у Иванину кућу на обали Дунава у Новом Саду. Ивана и Марко су се венчали на Ранчу Концепт у Умчарима, надомак Београда, које има посебно емотивно значење, јер су се на истом месту и верили.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ivanaspanovic

 

 

БОНУС ВИДЕО: