Сунце је напустило девицу јуче, 23. септембра, и ушло у вагу, што званично означава почетак владавине тог ваздушног знака.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик 

Будући да је бик један од најосетљивијих знакова, они не могу бити реалнији у приступу животу. Када се осећа емотивно, бик има тенденцију да избегава стварност и треба му времена да потпуно прихвати своје емоције. Не могу да превазиђу повређеност, што их тера да доносу лоше одлуке у животу стављајући своје емоције изнад стварности.

Рак

Од свих хороскопских знакова, рак се сматра најемотивнијим, иако је немогуће рећи да ли су заиста погођени. Када су повређени, склони су да се изолују, уместо да се јасно и конструктивно суоче с проблемом. Већину времена дају предност својим емоцијама над логиком и истином, што резултира тиме да ствари схватају емоционално или погрешно тумаче понашање других људи.

Лав

Чак и када су на погрешном путу, лавови настоје да покажу сопствену праведност. Припадници тог хороскопског знака често скачу између значајности и смеха. Типичан лав у већини својих животних одлука пркоси логици јер не воли када нешто што му припада примети неко други, па макар му то и штетило.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Невероватна моћ шминке