Слобода је рођена у Лесковцу 1981. године. Завршила је средњу музичку школу, а студирала је Факултет драмских уметности у Београду, у класи Предрага Бајчетића.

Глумицу тренутно имамо прилике да гледамо у серији "Било једном у Србији", у којој тумачи лик Ружице. Слобода прича да је повратак у Лесковац где је снимала у њој пробудио доста осећања, јер је то место где је одрасла.

- Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог. Требало ми је времена да се навикнем на боравак у хотелу... Прво нисам могла да се освестим да сам у Лесковцу, имала сам утисак као да сам у неком другом граду који ми је јако познат... Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци - испричала је глумица.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Слободи је било необично да на својим омиљеним местима снима кадрове за серију.

- Била сам на местима на којима су се дешавале неке битне ствари у мом животу... Рецимо, снимали смо кадрове у цркви у Вучју, где смо крштене моја сестра Драгана и ја и где смо с родитељима проводиле сваки викенд. Снимали смо и у Дев казану и на Ђокиним вировима... Сва та места ме дубоко враћају у један безбрижан период живота - емотивна је глумица и додаје да је, откад се преселила у Београд, родни град посећивала само због друштва:

- Моји пријатељи су углавном по Европи, повремено се нађемо "доле" и присетимо се разних догађаја.

Фото: З. Кнежевић

 

 

Током снимања имала је потребу да посети једну, за њу, посебну локацију.

- Било је дивно што сам за двадесетак дана, колико сам провела на сету, обишла сва она драга места на којима нисам дуго била. Имала сам потребу да посетим цркву у којој су ме родитељи крстили. Једва сам је пронашла, иако знам да је у селу Вучје поред града. Обилазила сам околину, где су родитељи знали да сестре и мене воде на излете и викенде. Дирљиво је кад видиш опет све то одакле си кренуо и успео нешто да урадиш, онако како си зацртао - искрено је рекла Слобода, преноси "Глориа".

БОНУС ВИДЕО:

ОЧАРАВАЈУЋА: Хаљина Бобе Мићаловић без бретела о којој се прича

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".