Мада је студирала филозофију и врло одлучна била у намери да ће тиме да се бави, старија ћерка Тихомира Станића кренула је потпуно другачијим путем, због чега је глумац неизмерно поносан и готово да не прође интервју да се занимањем своје мезимице не похвали.

Фото: Предраг Митић

 

Милена-Хана Станић, наиме, ради у солидарној кухињи. Она и њен тим пре пар година основали су организацију за прикупљање хуманитарне помоћи у виду хране и свакога дана онима који немају довољно да се прехране, бескућницима, убогима и болеснима помажу. Млађа сестра, којој је жеља да се бави глумом, Софија-Нађа радо јој у томе помаже, а повремено на свој начин допринос наследнци даје и глумац, углавном кроз разговор са новинарима.

Осим да је одлично васпитана и образована хуманитарка Тика у јавним излагањима често истиче и колико је Милена лепа, у шта смо и сами могли да се уверимо у оквиру једног видео прилога на К1 каналу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Story

 

Телевизијска екипа посетла је солидарну кухињу, Милена се наравно нашла на месту саговорника, а том приликом гледаоци су могли да посведоче колико заправо личи на маму Јелену, али и да је врло сталожена и елоквентна.

Старија ћерка Тихомира Станића заслужна је за опоравак глумца и одрицање од порока. Била је врло мала али њене отрежњујуће речи у том моменту дубоко су се урезале у срце глумца те је истога секунда престао да пије и коцка се.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".