Иако је имала два порођаја, Светлана Цеца Ражнатовић никада није кубурила са великим вишком килограма.

Са друге стране, не крије да обожава да једе разне специјалитете, па је у једном периоду "набацила" око пет килограма вишка.

- Никада нисам имала проблем са килажом, јер ми је генетика одлична. Међутим, пре извесног времена почела сам да се гојим. Суочила сам се сама са собом и рекла себи да желим, пре свега, здравије да живим. Посетила сам сјајну нутриционисткињу коју годинама знам преко заједничких пријатеља", каже Цеца за "Информер".

Фото: АТА имагес

 

Сматрала је да се здраво храни, а уз све то је постила и сваки пост. Али, како није била задовољна одразом у огледалу, желела је да направи неке промене.

- Пошто обожавам месо и салату, исхрана ми се базира на томе - истиче Цеца.

И наглашава да јој није било лако да се навикне на потпуно другачији режим исхране.

- Првих недељу дана ми је било најтеже, јер је веома битно у колико сати једем. Није ми било лако да ускладим време за оброке са својим пословним обавезама. Између сваког оборка мора да прође 3 до 4 сата. Али, сада ми је много лакше објашњава Цеца и додаје да између сваког оброка мора да прође 3 до 4 сата - објашњава певачица.

Фото: АТА имагес

 

Такође, велики је љубитељ и слаткиша, а када осети потребу за њима, обично се труди да поједен неку здраву посластицу.

- Када ми се једе нешто слатко, поједем, али по рецептури нутриционисткиње. Веровали или не, постоји рецепт за здраву нутелу и воћни пудинг. Такође је важно бити умерен у свему. И најважније правило је да ако једна дан прекршите дијету, сутрадан се вратите старом режиму, а не да се водите изговором "од понедељка ћу" - закључила је.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, Цеца није само увела промене када је исхрана у питању, већ је почела редовно и да тренира. Сада изгледа као на почетку карјере.

- Пошто не волим да вежбам пронашла сам начин да останем у кондицији а да не морам да оставим душу у теретани. Открила сам чари ЕМС вежбања - обучете одело кроз које иде струја. Ти тренинзи трају пола сата, ради - завршава ова фолк дива.

ЈЕЛОВНИК ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ:

Доручак: овсене пахуљице са воћем и чија семенкама

Ручак: орада и зелена салата

Вечера: потаж од бундеве

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".