Тек што је почео да под уговором ради за Гранд продукцију Ренато Хенц нашао се у проблему те је сарадња између њега, Саше Поповића и Жике Јакшића прекинута. Наиме, талентовани Пожаревљанин заказао је наступ без знања водећих лица популарне компаније, чиме је прекршио једну од клаузула и моментално добио отказ. Бранио се тада Хенц да је то био једини начин да прехрани четворочлану породицу али Саша и Жика за њега нису имали слуха.

Упркос томе што је прекинуо контакт са највећој продукцијском кућом, са којом је планирао и израду албума Ренато Хенц није одустао од музике. Придружио се тиму Ситои рекордса, а затим и РТС-а за који данас ради инструменталну музику.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

Музика коју је до сада радио намењена је специјалним емисијама културног и забавног програма, а највећи део емитује се управо на РТС-у.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

Ренато стоји иза шпица и пропратних деоница емисија "Сат плус" и " Лов и риболов", а тренутно ради на припеми класичног албума, за који се нада да ће бити готов до октобра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renato Henc (@hencrenato)


Ренато Хенц један је од ретких музичара који своју приватност не даје на тацни. Остао је доследан томе да каријеру гради искључиво на свом раду, стога се о његовој породици мало зна. Ипак познато је да су супруга и ћерке Хелена и Дарија његова мирна лука и склониште од проблема.

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".