Анабела се осврнула на проблем зависности свог супруга и период борбе који је иза њих и открила да је данас Андреј потпуно други човек.

- Никада код нас није било упитно има ли љубави. Више је ту било вишка животних одабира, неке одређене ситуације... Мењају се људи због љубави. Три године је здрав, најбоља могућа верзија себе, и те како се људи мењају због породице. Проблем је што се увек лечи болест, а не људи, поента је излечити човека, да видимо зашто је нешто радио... Свака болест има лека само је питање на који начин се третира. Он је сам желео да говори о томе, ја сам га подржала и пуно људи и породица смо помогли самим тим што смо јавно причали о свему. Никада нисам крила ништа, увек сам транспарентно говорила са чиме се боримо и које страхове имамо... Ми смо само људи од криви и меса и хвала свима што су то схватили - рекла је Анабела.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је признала да кроз тешке тренутке није била сама, али и да је остала без мноштво људи које је волела, а који су се претварали да су пријатељи.

- Углавном се само напоравило тако, сами су отишли. Направили су потезе из којих смо схватили да им више ту није место и хвала им на томе. Живот овај треба живети по нашим стандардима, не треба се мучити и бавити стварима које не иду. Треба дати шансу увек, али за све постоје границе. Хвала Богу да су остали они који су вредни - рекла је она у емисији "Премијера".

Фото: АТА имагес

 

Певачица је проговорила о својој улози баке, па са сузама у очима проговорила о љубави и времену које проводи са малом Мијом, али и открила да ли ће ускоро снимити дует са Луном.

Фото: АТА имагес

 

- Осећај је неописив. Не знам како не постоји неки 'мерач' љубави... Мислим да огромна количина љубави не може да направи ништа ружно ни једном детету. Њихов посао ни мало није лак, одлично им иде. Ускоро иду у Америку, желим им пуно материјала, успомена, а ја остајем са мојом бекицом и једва чекам! Толико се радујем, уживаћу у сваком моменту. Она је толико слатка! Луна је на некој страни на којој треба да буде тако да од дуета нема ништа за сада - рекла је Атијасова.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".