Ипак, он каже да се никад није бавио физичким изгледом јер му то уопште није важно.

- Не бавим се телесним, то је најмање важно, али радим лагани тренинг, понеки склек - почео је причу Булат и додао: - Имам и боре, немам ботоксе, немам хијалуроне, не радим никакве третмане као многи мушкарци сад.

Тренингом се каже највише бави због кондиције, неопходне да испрати двоје мале деце, због којих највише и жели да остане што дуже у животу, али као велики верник тврди да нема проблем да се сутра са истим и поздрави.

Фото: АТА имагес

 

Ипак, Марко открива да је као десетогодишњи дечак био на прагу да погледа смрт у очи, и да је то најјезивији осећај са којим се суочио.

- Била је гомила снега а ја сам хтео са ограде од метар и по да скочим у ту гомилу на главу. Није ми било свеједно али су ме наговарали да скочим и да сам кукавица ако то не урадим. Скочио сам, набио сам врат и изгубио моћ дисања. Пар секунди нисам могао да удахнем ни да издахнем, излетео ми је пршљен. Тада сам мислио да ћу да умрем. Да сам поломио пршљен сад бих био у колицима - са језом се присетио Булат.

Нажалост у том тренутку нико од окпљених му није пришао нити понудио помоћ, што је ситуацију за малог Марка учинило још тежом.

Фото: Небојша Параушић

 

- Смејали су се сви. И онда сам удахнуо и то је био најлепши удах у мом животу - прича певач.

Како је данас отац деце од 3 и 5 година, Булат је искористио прилику да прокоментарише како би реаговао да се његова деца сада нађу у таквој ситуацији, тачније да њих неко наговори на такву ствар.

- Зависи како бих сазнао, да ли на време или касно. Али, едукативно, педагошки, покушао бих да објасним на све могуће начине опасности, показао бих им до какве несреће би могло да дође, и помагала каква би могла да користе, да виде на интернету слике, тада би се оправдано плашили речи које си рекао. Јер деци само кад кажеш њима то на друго уво изађе, овако би визуелизовали - објаснио је Марко.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".