Наиме, воз у пуној брзини налетео је на полицијско патролно возило у Колораду у којем је у том тренутку седела приведена девојка са лисицама на рукама. 

Полиција је добила дојаву да 20-годишња девојка у свом возилу има оружје. Она и њено возило су након краће потраге лоцирани и она је приведена. 

Док су полицајци претресали аутомобил осумњичене, сместили су је са лисицама на рукама у службено возило које је стајало на шинама. 

Током обављања претреса десило се нешто непланирано. 

Како се види на снимку објављеном на друштвеним мрежама, у једном тренутку су се зачуле сирене које су сигнализирале долазак воза. 

Тада је дошло до панике међу полицајцима који нису знали шта да раде. Кренули су ка девојци, али су стали.  

Воз је ударио паркиран аутомобил, док је ухапшена девојка седела на задњем седишту. Врата полицијског возила била су закључана и она није могла да побегне од воза.  

- Да ли је била унутра? - пита уплашено један од полицајаца док му колега одговара да јесте и да морају да одмах позову хитну помоћ.

Тада обојица почињу да трче ка полицијском возилу у којима налазе девојку без свести.

По доласку на место несреће лекари су констатовали да је несрећна девојка задобила бројне повреде, укључујући прелом руке који је захтевао операцију, девет сломљених ребара, прелом грудне кости и рану на леђима и глави, преноси Гардијан.

Она се сада опоравља, а полицајци који се се понели крајње несавесно ће према саопштењу тамошње полиције сносити последице.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".