- Писало се свашта ових дана, али оно што је и даље актуелно јесто да сам и даље у вези у којој сам и била. Видећемо шта ће се догађати у будућности, сваки однос има и успоне и падове, неке зачкољице... Најважније је то да сам ја срећна и да тренутно уживам у љубави, пажњи и свему томе што ми мој партнер пружа - открива Јована на самом почетку разговора, па наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Што се патње тиче, ја се трудим да не патим у љубави, зато што сам превише рационална. Ја кад видим да нешто не иде и да то нема перспективе, ја у тај однос не улажем. Дешавало ми се да имам односе који трају одређени временски период, колико год неко сматрао да је ово лоше што ћу рећи, али ја увек говорим та непопуларна, али реална мишљења - свако има своју употребну вредност. Ја сам у животу све своје партнере волела, и они то знају. Кад ме питају која ми је највећа љубав, мој одговор је да је то свака, јер је она била највећа у неком моменту. Да се вратим на патњу, мени то траје неколико дана, али чак некад ни толико - истиче водитељка.

Јована је истакла да је ипак и она једном била изманипулисана, када је емотивни живот у питању.

Фото: В. Данилов

 

- Мени се само једном у животу десило да будем повређена. Била сам изманипулисана у љубави, желим отворено о томе да говорим. Била сам преварена емотивно од стране једног мушкарца који је био један крајњи мушки манипулатор, који је злоупотребио моју доброту и дугогодишње пријатељство које сам ја имала са њим. Лагао ме је све време, била сам страшно повређена и требало ми је дуго да се опоравим од тога, а онда је та љубав прерасла у мржњу коју ја и дан-данас покушавам да каналишем када га видим и сретнем - рекла је Јеремићева у емисији "Премијера-викенд специјал".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".