Породичне везе у свету познатих су одувек занимљва тема, а ове личности су међу домаћим глумцима и другим славним личностима родбински везне.

Права је реткост да у једној породици буде две или више познатих личности. Па, чак и када се деси, то се, наравно, одмах сазна. Изненадићете се када видите ко све дели исту крв на нашем звезданом небу.

Бојана и Ива Стефановић

Две лепе глумице, па још и сестре. Где то има? Само код нас. А, оно што изненађује и одушевљава, истовремено, јесте да су обе, заиста, талентоване за глуму. Ретко, али дешава се.

Нина Јанковић и Тамара Драгичевић

Када се глумица Нина Јанковић удала за Матију Дичића, заправо се удала за брата Тамаре Драгичевић, колегинице глумице и пријатељице. Нина је раније причала како је срећна због тога што се и тако повезала са Тамаром и постала њена снајка. Њих две су нераздвојне.

Тако је глумац Петар Бенчина, Тамарин супруг, постао Нинин својак, а Нина њему шурњаја.

Исто тако Тамара Драгичевић има брата Миодрага Драгичевића, кога смо имали прилике да гледамо у серији "Ургентни центар" као младог специјализанта Ристића.

Тамара Јарић и Адријана Лима

Бразилска манекенка и бивша српска снајка Адријана Лима након развод од кошаркаша Марка Јарића успела је да одржи одличне односе са породицом свога бившег супруга.

После Андријанином и Марковог раскида, Тамара је за "Блиц" рекла да је и даље остала у одличним односима са бившом снајком.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

- То никада неће утицати на наше породичне односе и то је једино важно. На моју срећу, не окружују ме људи који читају такве ствари или коментаришу - каже Тамара и додаје да воли да слободно време проводи са братаницама Валентином и Сијеном.

Иначе, Тамара док је у Њујорку често се виђа с Лимом, а једна другој редовно пишу испод фотографија на Инстаграму.

Драган Бјелогрлић има чак 2 сестре на српској јавној сцени

Једна од њих је свима добро позната певачица и водитељка Зорана Павић, док је друга глумица Марина Воденичар, која је имала запажену улогу Смиље у серији "Сенке над Балканом", а сада и његов син Алексеј Бјелогрлић иде очевим стопама у свет глуме.

Бранка Пујић је тетка глумца Петра Бенчине

Јавности је добро позната глумица Бранка Пујић која је бројним улогама оставила без текста милионски аудиторијум, а оно што је евиденот јесте да је цела породица наше глумице веома талентована.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

Познато је да су њен супруг Драган Јовановић, као и ћерка ћерка Анђела Јовановић изврсни глумци.

Међутим, мало ко зна да је Бранка уједно и тетка популарног младог глумца Петра Бенчине који је у браку са Тамаром Драгичевић са којом има двоје деце.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".