Породица страдалог младића за његову смрт окривљује комшије које су га пријавиле, као и реакцију комуналне полиције која је Горану наложила да може да задржи само два пса од 40 колико их је имао у дворишту.

- Поздрави, горе, на небу, свог деду, а мог оца. Питаћете ко те послао њему, овако рано. Реци му, не бој се, више ти злотвори не могу ништа - поручио је отац Слободан Бобан Карановић на последњем испраћају свога сина.

Породица тврди да су младића у смрт отерале комшије, које су писале петиције против Горана и напуштених паса, које је младић чувао у свом дворишту, пише Српскаинфо.

 

 

– Дао си живот за своје шапице, то ти свемогући Бог не може узети за зло. Отишао си, а ниси испунио своје младалачке жеље. Мислио си да су сви људи ходајући анђели као ти, али ето нису – рекла је изнад Горанов гроба његова комшиница Сњежана Емануела Далшашо Линке.

– Гледао си на живот како не гледа овај јадни народ, да јаки помогну немоћнима, али нису те разумели, ниси опстао у овом накарадном свету. Твој Рекс, твоје ћуке данас не лају, него плачу, арлаучу. Горане отишао си у праведнији свет, а ја ћу се потрудити да твоја мисија не буде заборављена. Ти почивају у миру, а ми грешни ћемо одговарати пред Богом и пред људима за све што смо учинили и што нисмо учинили – рекао је комшија Миле Матијевић.

Уплакана мајка је стално понављала: "Био си поштен, зато су те и убили."

Рекла је и да су њеном сину "молитве служене по манастирима у Србији" и да њен Горан није отишао неспокојан с овог света иако свештеници нису служили заупокојену литургију, јер се то, по хришћанској догми не ради када човек изврши самоубиство.

Подсећамо, Горан Карановић одузео је себи живот због буне коју су дигле комшије, а онда се појавила и комунална полиција која је поручила да Горан може имати само два пса, а да ће остале одвести.

То је, како породица тврди, узнемирило Горана који је на крају себи одузео живот.

Мајка га је нашла обешеног у пластенику.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".