Дубоко ме потресла изненадна смрт мог младог суграђанина, а његовој породици упућујем изразе искреног саучешћа - рекао је за Српскаинфо начелник општине Прњавор Дарко Томаш и додао да је Горана Карановића последњи пут видео у среду, дан пре самоубиства.

- Био сам у Шибенској, пришли су ми Горан и његова мајка и затражили помоћ. Младић је био забринут због својих паса, јер је Комунална полиција одлучила да они буду премештени - прича Томаш за Српскаинфо.

Додаје да је младићу обећао помоћ и да је изгледало да је све у реду и да ће се проблем решити убрзо и на најбољи могући начин.

Фото: Фејсбук

 

- Рекао сам му да не брине, да му нико неће отети његове псе, али да их мора из насеља преселити на другу локацију. Предложио сам да их смести на једну пољану, пола километра од његове куће, то је државна земља - каже Томаш.

Младић му је рекао да би то радо урадо, али да нема новаца, а да му за пресељење паса треба више од 1.000 КМ.

- Ја сам му рекао да поднесе захтев за помоћ од 2.000 КМ и да ће му то општина одмах исплатити. Горанова мајка је била с њим, може посведочити да је било баш овако како причам - каже Томаш за Српскаинфо.

Нажалост, захтев за финансијску помоћ Горан није стигао да пошаље у општину. Дан касније пресудио је сам себи. Мајка га је нашла обешеног у пластенику у четвртак навече.

(Српскаинфо)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".