Влада Аргентине морала је да се ангажује како би решила горући проблем у држави – недостатак сличица за Светско првенство.

Широм земље влада огромна несташица “Панини” сличица за предстојеће Светско првенство у фудбалу и то у моменту када цела нација не може да дочека Мундијал.

Након што је репрезентација ове јужноамеричке државе освојила две титуле – Копа Америку и Финалисиму, навијачи сада не могу да дођу до сличица.

На само два месеца до турнира кесица је све мање на трафикама, а “Панини” не може да се избори са огромном тражњом у Аргентини. Побунили су се трговачки ланци у Аргентини и тражили да се хитно повећа увоз сличица, а влада је стала као фактор између произвођача и продаваца.

– Морамо да имамо отворени дијалог унутар нашег правног и техничког особља како би успели да сарађујемо и нађемо најбоља решења – стоји у саопштењу “Панинија”.

– Фрустрирајуће је што нема сличица. Сваки дан дођем кући и деца ме питају: ‘Тата, тата, да ли си нам купио сличице?’ А сличица нема! – неутешан је Езекјел Клавери отац троје деце.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".