Како нам ретроградни Меркур отежава нормалну реализацију планова и свакодневну комуникацију, млад Месец у Ваги биће за многе знакове позитиван аспекат који ће допринети успостављању баланса.

Како је знак Ваге симбол за равнотежу, јасно је да ће млад Месец овде донети много позитивних особина, нарочито јер је у позитивном аспкету са Јупитером из Овна.

Ваге ће најснажније осетити утицај овог аспекта, али постоје знакови којима ова позиција младог Месеца неће пријати. Овнови, Јарчеви и Ракови неће бити одушевљени деловањем овог младог Месеца, тако да треба да се спреме за турбуленције.

 

Фото: Профимедиа

 

 

ОВАН

Како је млад Месец у Ваги у вашем седмом пољу, ово ће бити период у којем ћете морати да донесете одлуку у вези партнерства. То је нека врста дилеме која вас мучи неко време, а сада ће коначно доћи тренутак када ће то морати да превагне на једну страну. Многи Овнови налазе се на емотивној клацкалици.

ЈАРАЦ

Млад Месец у Ваги одиграва се у вашем десетом пољу и доноси вам тежак дан на послу. То је пословна дилема која треба да вам донесе нови почетак, али то неће ићи без потешкоћа. Због тога ћете морати да донесете одлуку која вам није лака.

РАК

Месец у Ваги доноси вам нестабилне породичне односе и бриге. То ће бити компликован однос са особом из породице. За поједине Ракове овај аспекат може да донесе одлуку о прсељењу.

Ваге ће имати прилику да успитаве равнотежу у сопственом животу. То је могућност за нови почетак и добре одлуке.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".